söndag 17 april 2011

Orättvisa

Fan fan fan! Åter bebisnytt!!! Sambons bror ska ha sitt andra barn i september! Var är den förbannade rättvisan! Kan faktiskt inte känna någon som helst glädje för deras skull just nu. Bara ren avundsjuka!! 

4 kommentarer:

  1. Det är så otroligt orättvist!! Vi är så många som känner precis det där du beskriver, avundssjukan! Det är ju så synd att man ska behöva bli ledsen när någon kommer med så glada nyheter, men det blir man, oerhört ledsen! Åh, vad jag hoppas att det blir er tur denna gång!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack!
    Ja, man missar mycket glädje i livet. Att glädjas med andra!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Å känner så med dig. Vi fick reda på att min sambos 6 år yngre syster väntar barn. Vi började långt före dom och de verkar inte ens särskilt glada för graviditeten. Försöker lista ut hur jag ska orka med att träffa dom i framtiden.

    Hoppas att ni lyckas nu i kommande försök. Här i bloggvärlden finns det många många som vill vara dina stöttepelare och som förstår.
    Kram!
    ettvanligtliv.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
  4. Deras första är i den ålder som vi skulle haft om det hade lyckats från början. Tycker deras lilla tjej är supermysig. Men har så svårt att säga grattis när jag inte menar det!
    Förstår att det är många av oss med dessa känslor!
    Kram

    SvaraRadera