lördag 7 maj 2011

Härliga maj

Tiden springer iväg. Det är verkligen skillnad att göra ivf-försök på våren än på vintern. Tiden segar inte. Nu går jag inte och bara väntar på nästa steg i behandlingen. Nu försöker jag njuta av våren och allt kul som är planerat. Idag blir det möhippa i Göteborg. På tisdag är det dags för insättning av förhoppningsvis ett eller två embryon. Tills dess ska jag njuta av nuet och maj.

6 kommentarer:

  1. Skickar en tanke och lite hopp på din resa!

    SvaraRadera
  2. Lycka till imorgon :) Kram

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket allihopa!

    SvaraRadera
  4. Tack för dina kloka kommentarer hos mig. Visst är det svårt, när ska man ge upp liksom.
    Jag sa till en kompis tidigare idag, att så länge längtan är större än rädslan för att misslyckas. Och så länge jag fortfarande kan må bra emellan försöken så kör vi.

    Adoption är för oss lååångt borta, då vi inte är där psykiskt än. Sen är vi inte ens gifta än så då får man ju inte ens ställa sig i kö.(Tror jag?)

    Jag hoppas hoppas att 2011 blir ert och vårt år!

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Hej Sara! Man får ställa sig i kö fastän man inte är gift. Vi står sedan ngn månad i kö och är inte gifta. Jag är mer positiv till adoption än min sambo. Min sambo är inte alls där. Om detta försök inte lyckas så vet jag inte om jag orkar fler (så känns det nu. Kan ändras). Krafterna börjar ta slut och det känns som att det kanske inte är meningen att jag och min sambo ska ha biologiska barn. (Idag är det inte ngn positiv dag!) kram

    SvaraRadera